Venus Vilijams trijumfovala u Dohi

Amerikanka Venus Vilijams pobedila je Ruskinju Veru Zvonarjevu rezultatom 6:7 (5-7), 6:0, 6:2 u finalu WTA završnog turnira u Dohi.

Izvor: Ozmo

Nedelja, 09.11.2008.

18:04

Default images

Starija Vilijamsova je na takmičenje došla kao osmi nosilac, ali je uspela da pobedi sve rivalke i zaradi 1.100.000 dolara. Venus je trijumfom u finalnom okršaju došla do 39. titule u karijeri, a treće ove sezone.

Ruskinja Zvonarjeva pružala je odlične partije tokom celog takmičenja, a u istom stilu počela je i završnu predstavu. Iskoristila je jedinu brejk loptu, a Venus je od četiri prilike jednu materjalizovala. Zvonarjeva je bila koncentrisanija u taj brejku i došla je do vođstva.

U ostatku susreta dominirala je Vilijamsova. Svih šest brejk lopti je realizovala i zasluženo je stigla do pobede posle 2 časa i 10 minuta igre.

Turnir u Dohi igrao se za nagradni fond od 4.450.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: